Genomförda uppdrag - Årsredovisningar CybAero 2010

CybAero AB (publ)

Årsredovisning 2010

Mars 2011

Verksamhetsåret 2010 var första året som CybAero gjorde ett positivt resultat, efter att ha sålt och levererat helikoptrar till bland annat Cassidian (EADS). Kunden ville därför göra en årsredovisning/verksamhetsberättelse över det gångna året och med målsättningar inför framtiden. Vellenova tog helhetsansvar för produktionen. Vi genomförde intervjuer med relevant personal, ställde samman marknadsdata till ett fräscht marknadskapitel och skrev sedan alla texter till verksamhetsberättelsen inklusive produktion av diagram et cetera.

Kunden blev mycket nöjd över resultatet och materialet låg till grund för det efterföljande prospektet som användes vid CybAeros företrädesemission i juni 2011.

Samarbetspartners:

The Very Best of Anders Wieslander AB svarade för formgivning.

Om CybAero AB (publ)

CybAero säljer datorstyrda obemannade helikoptrar för en mängd olika uppdrag inom övervakning, mätning och andra verksamheter där luftburna sensorer behövs. CybAero har en egenutvecklad helikopter: APID 60 och samarbetar även om produktutveckling av nya helikoptermodeller med internationella storföretag inom försvars- och säkerhetsbranschen som Cassidian (EADS) och Indra från Spanien. CybAero är ett snabbväxande teknikföretag med cirka 20 anställda som är listat på NASDAQ OMX First North sedan juni 2007.